over ons


Wie zijn wij en hoe is het gegaan?

2 zeer gemotiveerde zussen, Mariska van Zandwijk en Wendy de Blank, die 1 juli 2013 Kapsalon van A tot Z overnemen en verder gaan onder de nieuwe naam “KAPSALON HAARIDEE” aan de Tolstraat 18 te Meerkerk. Op 30 oktober 2015 hebben wij de switch gemaakt naar een nieuw onderkomen in hartje Meerkerk, aan het Raadhuisplein 1A.

Wendy de Blank samen met eveneens zeer bekwame, betrouwbare en fijne stylistes, Saskia den Hartog, Leonie van Muijlwijk, Renée van Klij en Anouck Zaal, in de salon en Mariska van Zandwijk achter de schermen. Kortom een moderne kapsalon met visagie/make-up en nagelstudio en ……. een gedreven team!

Om onze klanten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, nagels en visagie/make-up te kunnen adviseren en ons werkplezier te vergroten, volgen wij regelmatig cursussen over de nieuwste modellen, kleuren én producten. Daarnaast proberen wij ons te onderscheiden van andere salons door regelmatig iets te organiseren, denkend aan ludieke leuke acties, workshoppen, inloopmiddagen, kosteloos aanbieden van een lichte make-up aansluitend aan de behandeling in de salon, deelnemen aan diverse fairs, knippen/doneren voor het goede doel Stichting Haarwensen, Syndion, etc. etc.

Share