activiteiten

Wat is er binnenkort bij Kapsalon HaarIdee te doen?

Kapsalon HaarIdee heeft door het jaar heen diverse activiteiten lopen. Bekijk onze activiteiten onder ‘activiteit 01’ en ‘activiteit 02’.

Onze 1e Digitale HaarIdee Bingo vond plaats op vrijdag 29 januari 2021. Door de lockdown in onze salon van 15 december 2020 t/m 2 maart 2021 wilden wij iets ludieks organiseren. Het was een groot succes met 75 deelnemers. Vele leuke prijzen en ook vele lieve reacties van onze deelnemers mochten wij ontvangen.

Door het Coronavirus zijn wij van 23 maart t/m 10 mei 2020 gesloten geweest. In deze periode hebben wij diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen uit onze salon uitgevoerd: pannenkoeken bakken en rondbrengen bij de 70 jarigen en ouder, wax/gel/argan oil rondgebracht bij de jeugd van 16 t/m 20 jaar en onze kleurklanten in het zonnetje gezet.

6 juli 2019 was de 4e editie voor knippen voor een ‘goed doel’. Wij hebben ons deze dag 100% gegeven voor Stichting ‘Lach voor een Dag’ uit Molenaarsgraaf. Deze Stichting staat voor een dag dat een kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan dat mooie moment. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen wegens een ernstige ziekte. ‘Lach voor een Dag’ organiseert een complete dag uit naar het theater met VIP vervoer, persoonlijke begeleider in stijl en vele extra’s. Ouders, broertjes, zusjes en anderen die hen dierbaar zijn, mogen ook mee. Omdat elk kind anders is, zal iedere dag ‘op maat’ worden georganiseerd. De nadruk ligt op ‘mogelijkheden’ en niet op ‘beperkingen’. Onze steun c.q. donatie aan deze stichting was € 500,00. We zijn trots dat we iets voor deze stichting hebben kunnen betekenen!

7 juli 2018
 was er geen ZomerMarkt, maar onze salon knipte voor de 3e keer voor een ‘goed doel’. ‘bijBram’ Zorgboerderij, Marijkeweg 59D te Ameide was ditmaal ons project. De Zorgboerderij ’t Verre Land’ richt zich op dagbesteding en ZorgPlus voor mensen die te maken hebben met de GGZ of de verslavingszorg, mensen die zich buiten gesloten voelen, zich vervelen of te maken hebben met teleurstellingen in hun leven. Met eigen ogen hebben wij kunnen zien dat Bram en zijn team met veel enthousiasme, liefde, ervaring en aandacht werken. Ze zijn trots op wat ze doen. ‘Elk mens is van betekenis!’ We knipten een mooi bedrag van € 783,90 voor ‘bijBram’ Zorgboerderij bij elkaar. De overhandiging van de cheque was een mooi emotioneel moment. Wat was het team blij.

1 juli 2017
 tijdens de ZomerMarkt stond de salon geheel in het teken van onze plaatselijke Meerkant-Syndion. Een woonvorm die onderdak biedt aan 12 jongvolwassen mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Ons team schenkt de gehele dagopbrengst aan de Meerkant. Wat ongelooflijk veel positieve reacties hebben wij mogen ontvangen. Het was hartverwarmend! Aan het einde van deze dag overhandigen wij onze cheque à € 733,85 aan de begeleiding en de bewoners van de Meerkant.

24 december 2016 draagt HaarIdee haar steentje bij aan de actie “LAK AAN” voor Serious Request, opgezet door de zieke Tijn. HaarIdee doneert deze dag een bedrag van € 125,00 voor het lakken van de nagels van onze klanten aan Serious Request 2016.

5 november 2016 vond de Little Gift Fair in het Anker van Meerkerk plaats. De organisatie bestaande uit Lenneke Manschot en Ingrid Vermeer hadden het prima voor elkaar. Een diversiteit aan ondernemers, veel belangstelling en mooie prijzen gesponsord door de ondernemers. HaarIdee verzorgde mooie creaties in het haar van de meisjes en jongens konden kiezen uit stoere kleuren gel.

28 september 2016 was er Ladies Night bij De Groot Mobiliteit in Meerkerk. Diverse ondernemers, waaronder HaarIdee, kunnen terug kijken op een geslaagde avond met een opkomst van circa 100 dames.

17 september 2016 heeft Kapsalon HaarIdee haar steentje bij gedragen tijdens de HOKRA Fair te Noordeloos. De gehele opbrengst van deze dag kwam ten goede aan de Stichting NeMo. Het resultaat: ruim € 4.000,00 voor het goede doel. Prachtig!

Tijdens de ZomerMarktActie van 2 juli 2016 knippen wij € 500,00 bij elkaar voor Stichting Haarwensen.

Op 21 mei 2016 organiseerden wij onze eerste Vader-Dochter-Haar-Doe-Middag. Ondanks een aantal afzeggingen hebben de vaders met een dochter een hele leerzame en niet te vergeten gezellige middag gehad. Een staart, normale vlecht, diverse invlechttechnieken, het kwam allemaal voorbij. Ook werden de nageltjes heel mooi gelakt met CND TM SHELLAC TM en een mooie stralende make-up werd verzorgd door Sabrine van Beauty & Lifestyle Meerkerk. Tijdens deze middag vond er een fotoshoot plaats.

Op 4 januari 2016 werd er door Gemeente Zederik een nieuwjaarsontmoeting georganiseerd in De Linde te Meerkerk. Kapsalon HaarIdee was vertegenwoordigd. De stylistes lieten een aantal werkzaamheden zien aan de belangstellenden.

In onze feestmaand november 2015 waren Sophie Koekkoek en Vera van Schoonheidssalon Sophie Koekkoek in de salon aanwezig om de geïnteresseerde vrouw na haar behandeling te voorzien van een mooie kosteloze make-up. Een extra service van ons voor u! De aftrap was op zaterdag 7 november 2015. Daarna volgden vrijdag 13 en donderdag 19 november 2015. Het was geslaagd.

Op 30 mei 2015 was er een open deuren dag “Samen Sterk in Meerkerk” op het Industrieterrein. Alle deelnemende bedrijven lieten zich voor belangstellenden van hun beste kant zien. Zo ook Kapsalon HaarIdee. Wij stonden bij het bedrijf Bot & Van der Ham in. Kapsalon HaarIdee kan terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Op 18 april 2015 nam Kapsalon HaarIdee deel aan de georganiseerde Lentefair in het Anker te Meerkerk. Onze stylistes Wendy en Leonie toverden de meiden om tot ‘hippe girls’ en de jongens tot ‘coole boys’. Daarnaast hadden we een aantal leuke acties speciaal voor deze dag samengesteld. Het werd een geslaagde, druk bezochte dag.

Op 15 november 2014 vond er een vriendinnenmiddag (9-12 jaar) plaats. Carmensets in, opsteken etc. etc., compleet met lichte make-up en fotoshoot.

Op 12 april 2014 ontvingen wij 8 moeders met hun dochter voor de moeder-dochtermiddag. Leren invlechten en opsteken, compleet met lichte make-up en fotoshoot.

Op 22 maart 2014 organiseerden wij de “Ladies Afternoon” in de kapsalon. Een minifair met medewerking van Hippe Clips, Leuk voor Thuis en Design4U.

Op 14 februari 2014 was Schoonheidssalon Sophie Koekkoek aanwezig in onze kapsalon. Deze middag konden de klanten van Kapsalon HaarIdee zich kosteloos (bij interesse) laten opmaken.

Share